E.E.E. Users

Webdesign E.E.E. Users

Een goede gaming pc kopen

gaming pc kopen

Volgende maand ben ik jarig. Ik mag dan de respectabele leeftijd van vijfendertig jaar bereiken, mijn verjaardag blijft altijd de leukste dag van het jaar. Ik heb besloten om mezelf dit jaar een spelcomputer cadeau te doen. Ik heb een aardig spaarpotje opgebouwd, dus ben van plan om flink uit te pakken. Ik wil een gaming pc kopen die snel is, er mooi uitziet, geschikt is voor verschillende soorten spellen en veel opslagruimte heeft. Het liefst zou ik deze pc ook gebruiken voor mijn werk, want dan hoef ik niet te wisselen van computer. Dat moet te doen zijn, toch?

gaming pc kopen

Mijn favoriete spellen

Bij mijn neefje thuis maak ik veel gebruik van de gaming pc. Mijn favoriete spellen zijn Resident Evil Village, Rainbow 6, World of Warcraft en Fortnite. Als ik geld overhoud, wil ik er zoveel mogelijk van deze spellen bij kopen. Sowieso schaf ik als eerst Fortnite aan, dan kan ik dat samen met mijn neefje spelen. Hij heeft een super snelle gaming PC die wit is van kleur. Dat vind ik best mooi, maar ook een beetje saai. Zelf zou ik eerder voor een felle kleur gaan. Paars, roze of neon oranje lijken me écht gave kleuraccenten voor mijn woman cave. Ik zal er nog meer tijd gaan doorbrengen dan nu, dus een beetje fleurigheid is zeker geen overbodige luxe.

Oneindig veel winkels

Er zijn oneindig veel winkels waar ik een gaming pc kan kopen. Ik zie echt door de bomen het bos niet meer! Ik denk dat ik het best online wat research kan doen naar de kwaliteit van verschillende merken. Als ik daar een top drie van gemaakt heb, ga ik kijken welke eigenschappen me het meest aanspreken. Dan ga ik daarna naar een fysieke winkel zodat een verkoper me van aanvullende informatie kan voorzien. Ik heb er nu al helemaal zin in…

Meer verhalen