E.E.E. Users

Webdesign E.E.E. Users

NordVPN Kosten: Hoeveel kost deze VPN-service?

NordVPN is een populaire Virtual Private Network (VPN)-service die gebruikers helpt om online privacy te waarborgen en veilig te browsen op het internet. De service biedt geavanceerde beveiligingsfuncties zoals militaire encryptie, dubbele VPN en bescherming tegen DNS-lekken. Maar hoeveel kost NordVPN eigenlijk?

In dit artikel bekijken we de kosten van NordVPN en de verschillende abonnementen die beschikbaar zijn.

NordVPN Abonnementen en Prijzen

NordVPN kosten weten? NordVPN biedt verschillende abonnementen aan die zijn ontworpen om aan de behoeften van verschillende gebruikers te voldoen. Hieronder vind je een overzicht van de abonnementen en de prijzen:

1. Maandabonnement

Het maandabonnement is het meest flexibele abonnement dat NordVPN biedt. Dit abonnement kost $11,95 per maand en kan op elk moment worden opgezegd.

2. Jaarabonnement

Het jaarabonnement is het meest populaire abonnement van NordVPN en biedt een goede balans tussen waarde en flexibiliteit. Dit abonnement kost $4,92 per maand, wat neerkomt op $59,00 per jaar. Dit is een besparing van 58% ten opzichte van het maandabonnement.

3. Tweejaarabonnement

Het tweejaarabonnement is het meest voordelige abonnement dat NordVPN biedt. Dit abonnement kost $3,71 per maand, wat neerkomt op $89,00 voor twee jaar. Dit is een besparing van 68% ten opzichte van het maandabonnement.

Betalingsmogelijkheden

NordVPN biedt een breed scala aan betalingsmogelijkheden aan, zodat gebruikers de optie hebben die het beste bij hen past. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende betaalmethoden die NordVPN accepteert:

  • Creditcard (Visa, MasterCard, American Express, Discover)
  • PayPal
  • Bitcoin en andere cryptocurrencies
  • Google Pay
  • Amazon Pay
  • Sofort
  • AliPay

Geld-terug-garantie

NordVPN biedt ook een 30-dagen geld-terug-garantie op alle abonnementen. Dit betekent dat als je niet tevreden bent met de service, je binnen 30 dagen na aankoop een volledige terugbetaling kunt aanvragen.

Conclusie

NordVPN is een betaalbare VPN-service die gebruikers een hoog niveau van online beveiliging en privacy biedt. Met verschillende abonnementsopties en betaalmethoden, kunnen gebruikers kiezen wat het beste bij hen past. Bovendien biedt NordVPN een 30-dagen geld-terug-garantie, waardoor gebruikers de service zonder risico kunnen uitproberen. Als je op zoek bent naar een betrouwbare VPN-service voor een redelijke prijs, dan is NordVPN zeker het overwegen waard.