E.E.E. Users

Webdesign E.E.E. Users

Slimme linkbuilding in jouw voordeel

linkbuilding uitbesteden

Als je aan het kijken bent voor een zoekmachine optimalisatie, komt linkbuilding daar ook zeker bij kijken. Dit is zelfs één van de drie dingen (technische SEO, linkbuilding en content marketing) die belangrijk zijn bij een SEO pakket. Daarom mag deze stap zeker niet worden overgeslagen. Deze stap zorgt ervoor dat klanten sneller bij jouw bedrijf kunnen komen. Dat willen we heel graag bereiken!
Wat houdt linkbuilding dan eigenlijk in? Er worden meerdere links verzameld van verschillende websites die naar jouw website verwijzen. Dit noem je ook wel backlinks. Hoe gaat dit in zijn werk? Dat zal ik je uitleggen!

Concurrenten een stapje voor

Uiteraard heb je ook heel veel concurrentie, waar je ook rekening mee moet houden. Nu wil je de concurrentie wel een stapje voor zijn met linkbuilding uitbesteden. Dat kan ook zeker! Je kunt kijken hoe je linkprofiel er voor staat. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een professionele linkbuilding analyse aan te vragen bij Markant Internet.
Door de vergelijkingen die worden gemaakt met de concurrenten van jouw bedrijf, wordt duidelijk welke verbeteringen er kunnen plaatsvinden. Hierna helpen de specialisten van Markant Internet alles op alles om het uiterste uit jouw website te halen en de zoekmachine optimalisatie succesvol te maken.

De kwaliteit over kwantiteit

Nu zal je misschien denken dat degene met de meeste links, sneller vindbaar is.
Maar eigenlijk gaat het om de kwaliteit van de link. Het aantal links dat naar jouw website leidt, hoeven er geen duizenden te zijn. Want daar gaat het bij linkbuilding niet om. Het gaat erom hoe goed die links zijn. Daar is een linkbuilding bureau goed in. Dit voorkomt manipulatie van de links.
Als jouw linkprofiel spamlinks bevat, is dit niet ideaal voor jouw zoekmachine optimalisatie. Daarom is het belangrijk om die kwalitatieve links te verzamelen. Dat is veel beter voor de website van jouw bedrijf!