E.E.E. Users

Webdesign E.E.E. Users

Facturatie, hoezo dat?

Facturatie zal waarschijnlijk niet het eerste zijn waar je aan denkt als je een eigen bedrijf op zet. Je prioriteiten liggen eerder bij hoe je klanten krijgt voor hetgeen je aanbiedt en hoe je je diensten aan wil bieden. Toch is het een zeer belangrijk onderdeel binnen een eigen onderneming. Je wil immers wel het geld waar je recht op hebt kunnen innen. Vandaar dat Yoursminc naast de gehele administratie ook speciaal aandacht heeft voor facturatie.

Nog zoveel meer

Wanneer je je facturatie via Yoursminc regels, kies je simpelweg een design dat alvast voor je is klaargezet, wat je dan naar eigen inzicht kan aanpassen. Je hoeft dus niet uit het niets te beginnen, maar kan wel je eigen invulling geven. Op deze wijze kan je makkelijk verschil maken tussen de verschillende type facturen die je verstuurt. Wat Yoursminc echt handig maakt, is echter de veelzijdigheid van het online programma. Niet enkel je facturatie kan je namelijk regelen, maar nog veel meer. Feitelijk kan je je complete administratie kwijt in dit online boekhoudprogramma. Waardoor je gegevens makkelijk te koppelen zijn. Zo kan je klantenbestanden aanleggen, al je opdrachten en uren bijhouden, die je dan vervolgens kan verwerken in je facturatie en wordt automatisch je concept btw aangifte bijgehouden. Het heeft dus nog veel meer voordelen.

 

Facturatie overzetten

Niet iedere zelfstandige ondernemer is iemand die net begonnen is en weinig tot geen verstand heeft van facturatie. Ook voor hen kan Yoursminc heel voordelig zijn. Vandaar dat de optie er is om gratis over te stappen van jouw huidige systeem naar Yoursminc. Overstappen brengt dus geen extra kosten met zich mee. Ook breng het geen extra werk met zich mee. Yoursminc kan jouw facturatie en boekhouding namelijk overzetten. Je gegevens zullen dus niet verloren gaan. Al bestaande bestanden en papieren kunnen uitgelezen worden en zullen dan voortaan opgeslagen staan in Yoursminc. Bovendien kan je Yoursminc drie maanden gratis proberen. Mocht het je uiteindelijk dus toch niet bevallen, dan zit je er niet meteen aan vast en hoef je ook niet meteen een groot geldbedrag te betalen.