E.E.E. Users

Webdesign E.E.E. Users

Auto export, voor de export van elke auto

Voor mijn werk ben ik verplicht om voor een paar jaar in het buitenland te gaan werken. Mijn baas heeft werkelijk alles geregeld om voor mij een zo goed mogelijk verblijf te regelen. Hij heeft een leuk appartement in Duitsland geregeld, en ook voor mijn verzekeringen heeft hij alles geregeld. Eén ding heeft hij niet voor mij geregeld, en dat is vervoer in Duitsland. Volgens mijn werkgever is dit niet nodig omdat ik in Duitsland vlak naast mijn werk woon. Voor mij des te meer redenen om ervoor te zorgen dat mijn auto mee kan naar Duitsland. Hiervoor heb ik auto export ingeschakeld. Zij zorgen ervoor dat ik mijn auto zonder problemen kan exporteren door de nodige papieren en kenteken te krijgen. Zodra deze papieren binnen zijn kan ik zonder problemen naar Duitsland rijden en er dan voor te zorgen dat er Duitse kentekenplaten op de auto komen. Ik moet zeggen dat Globalcar de auto export super goed heeft geregeld, hier heb ik werkelijk geen omkijken naar gehad. Het enige wat ik hoefde te doen was het kentekenbewijs in te leveren, daarna was het wachten voor mij tot ik alles weer in huis had.  auto-huren-of-leasen\r\n

Inmiddels woon ik in Duitsland

\r\nIn het begin was het wel even wennen om een inwoner van Duitsland te zijn. Maar dat is inmiddels alweer heel normaal geworden. Maar ik moet zeggen dat ik wel blij ben dat ik mijn auto heb laten exporteren, nu kan ik na mijn werktijd er nog gezellig op uit gaan.  Auto-export