E.E.E. Users

Webdesign E.E.E. Users

Betting en Gaming op Instagram

Betting en Gaming op Instagram

Een opkomende industrie, betting en gaming. Waarbij vooral gaming zich al een langere periode onder de maatschappij bevindt, is het betting nieuw. Een vorm van gokken op bepaalde wedstrijden/evenementen voor een bepaalde odd die gecreëerd wordt. Tegenwoordig is de combinatie tussen betting op gaming ook een hype geworden en kun je op de gekste dingen tegenwoordig je geld inzetten in de hoop dit te verdubbelen. Hoe zorg je er nou voor dat mensen dit aantrekkelijk gaan vinden en hun geld hierop gaan zetten? Een belangrijke vorm van marketing hierbij zou bestaan uit social media, de bezigheid van de maatschappij. Een bijzonder platform wat hiervoor gebruikt kan worden is daarom Instagram!

 

Waarom Instagram?

Instagram is een onderdeel van de social media platformen. De afgelopen jaren heeft het zich flink ontwikkeld en staat nu hoog aangeschreven als platform. Mensen kunnen een foto of video delen met anderen, vervolgens liken en deze kan uiteindelijk weer gedeeld worden met anderen. Soms zegt een foto meer dan 1000 woorden, de perfecte gedachte voor Instagram. Het dient in dit geval als een hulpdienst. In dit geval kun je aanbiedingen, freebets of andere uitdagende teksten publiceren zodat mensen getriggerd worden om te gaan kijken. Wanneer zij hier eenmaal op hebben gekeken willen ze ook niet meer terug en zullen zij ook meer geld gaan inzetten. Dit levert meer omzet voor de betting en gaming industrie op.

Waarom Chatkracht?

Chatkracht dient hierbij als online chatservice voor de bedrijven. Denk hierbij aan het ontnemen van werk wat zorgt voor extra tijd. De chatspecialisten kunnen zo mensen helpen die vragen hebben over een bepaald onderwerp of mensen triggeren om ook verder te kijken dan de Instagrampagina. Het is dus een extra mogelijkheid die chatkracht creëert voor andere bedrijven. Het levert dus voor alle partijen een win-winsituatie op met alleen maar voordelen hierbij!