E.E.E. Users

Webdesign E.E.E. Users

Is Facebook nog wel de nummer 1?

Dat Facebook groot is weten we allemaal. Maar is het nog steeds het grootste social media platform ter wereld? Of zijn ze inmiddels voorbij gestreven door TikTok, Instagram, Snapchat of LinkedIn? We vertellen je graag meer over de social media platformen en wat je er allemaal mee kan. Want ook als bedrijf zijn de is het een geschikt platform. Lees je mee?

De grootste ter wereld

Facebook was het eerste grote social media platform internationaal dat het daglicht zag. Daardoor heeft Facebook een behoorlijke voorsprong op de rest. Waar een TikTok bijvoorbeeld pas in 2020 internationaal faam kreeg. Om die reden is en blijft Facebook voorlopig nog wel de grootste ter wereld. Er zijn 2,23 miljard gebruikers van het platform Facebook. Dit zijn schrikbarende cijfers. Laat dit dan ook even goed bezinken. Wie had van te voren kunnen bedenken dat Facebook zo gigantisch groot zou gaan worden? Andere grote platformen tegenwoordig zijn YouTube, Instagram en Snapchat.

Blijft Facebook interessant?

Facebook blijft voor zowel de zakelijke markt als particuliere markt erg in trek en interessant. Mede door het aantal gebruikers. Denk maar eens aan het aantal vrienden dat je inmiddels hebt verzameld op Facebook. Dat is iets wat je zelf niet zo snel zal gaan opgeven. Daardoor blijft de drang om lid te blijven ook groot ondanks alle ‘schandalen’ en rechtszaken tegen het platform. Daardoor blijft het platform voor jou interessant.

Zakelijk

Facebook is voor de zakelijke markt ook ontzettend populair. Waar Facebook in eerste instantie is ontstaan voor studenten daar is het nu uitgegroeid naar een miljarden business. Een veelvoorkomende trend die we nu veel zien is dat Facebook adverteren populair is. Dit komt doordat er veel geld te verdienen valt voor zowel Facebook als bedrijven. Consumenten en bedrijven zullen jouw product of dienst zien via een advertentie op het allergrootste social platform ter wereld!