E.E.E. Users

Webdesign E.E.E. Users

Traprenovatie bij het bedrijf Brugman

Nu is het niet zo dat ik me hele dagen bezig houd met het verzorgen van de trap. Ik heb namelijk in huis een trap, logisch, maar gewoon zo’n ouderwetse. Hij kraakt een beetje, maar aangezien ik toch alleen woon is dat niet zo’n groot probleem. Nu een tijdje terug had ik mijn woon, slaap en badkamer laten renoveren, daarna moesten de keuken en de trap nog. Voor de keuken had ik al snel een geschikt bedrijf gevonden, maar voor de trap waren er veel te veel bedrijven die hoge kosten rekende, dus ben ik voor Traprenovatie naar Brugman Traprenovatie gegaan. Dit leek mij het perfecte bedrijf om dit te laten doen.\r\n\r\ntrap3\r\n

Benadering van het bedrijf was gemakkelijk

\r\nDe Traprenovatie was een feit, dit kon ik niet alleen doen, eigenlijk niet eens zelf ook al zou ik mee moeten helpen. Daarom had ik dit bedrijf gecontacteerd voor de verdere uitleg en hoe alles in zijn werking zou gaan. Gelukkig was de benadering van het bedrijf heel gemakkelijk te doen en had ik binnen enkele seconden al contact met de persoon die mij verder kon helpen. Traprenovatie was een eitje voor dit bedrijf werd mij gezegd, ik kon allerlei verschillende opties kiezen voor het design en met overleg kon ik daarbij mijn eigen creatie in bijvoegen. Nu werd er gelijk wel aangeraden om toch eerst samen te gaan kijken wat misschien beter zou zijn bij mijn gehele interieur.\r\n

Hulp bij het juiste design

\r\nWat ik net al zei kwamen ze persoonlijk advies geven, hierbij kon ik gewoon mijn eigen mening geven, dit vond ik super fijn omdat ik dan uiteindelijk echt een gevoel zou hebben van dat ik het zelf had ontworpen. De dag erna stonden er deskundige medewerkers bij mij binnen, ze waren al gelijk heel vriendelijk en hadden verstand van het interieur. Ze kwamen over alsof ze er veel vanaf wisten en dat bleek uiteindelijk wel uit de tekeningen. We hebben een korte duur gekeken naar alle opties en ik heb daarbij mijn mening gegeven, zo zijn we tot uiteindelijke keuze gekomen.\r\n\r\ntrap\r\n

De trap was gerealiseerd binnen één dag

\r\nHet bedrijf ging nadat de tekeningen bekend waren aan de slag met het realiseren van de trap, er werd goede werktechniek gebruikt en alles ging vakkundig in logische volgorde. Van een slordige kraaktrap naar een up-to-date nieuw design binnen één dag? Dan is het zeker wel goed om Traprenovatie te laten doen door Brugman, deze keuze is zeker de beste die je kunt doen. De beste werknemers die voor jouw Traprenovatie zorgen werken bij Brugman. Er is geen ander bedrijf die bij de prijs of de kwaliteit in de buurt komt, dit bedrijf is zeker één van de bedrijven die met de kop boven de andere uitsteekt. Geweldige service, mooi eindresultaat en voor mij misschien nog wel iets belangrijker is dat ze zeer vriendelijk waren en al mijn eigen meningen hadden meegenomen in het uiteindelijke design, perfect. Kijk voor meer informatie op de website of neem contact op met één van de medewerkers.