E.E.E. Users

Webdesign E.E.E. Users

Wat is een vision systeem?

Wat is een vision systeem?

Niet iedereen weet wat een vision systeem is en dat is helemaal geen probleem. Door middel van dit systeem kan je robots van een afstand aansturen. In plaats van op het knopje van de machine te klikken, kan je nu op tien kilometer afstand van de machine aangeven of de machine aan of uit moet staan. Dit soort systemen zie je veel in fabrieken, maar thuis is het ook enorm handig. Denk aan het bedienen van je lampen in huis op afstand. Zo kom je na je werk niet in een donker huis aan, maar staan de lampen al gezellig aan. Ook ideaal om met je verwarming te doen. Zo kan je huis vast opwarmen voordat jij arriveert.

Werking van een vision systeem

Een vision systeem is dus heel makkelijk te bedienen en super handig om in je huis te hebben. Daarnaast is het ook veel veiliger om een systeem als deze in je huis te hebben. Als je op vakantie bent, kan je het systeem zo instellen dat de lampen rond dezelfde tijd ‘s avonds aangaan. Zo zal niemand door hebben dat er niemand thuis is en is de kans op inbraak veel kleiner. Een andere toepassing van het systeem is je deurbel. Tegenwoordig hebben steeds meer mensen een handige deurbel. Terwijl je op je werk bent, kan je zien wie er voor je deur staat en kan je een gesprek voeren met de persoon. Zo kan je de postbezorger vragen het pakketje voor de deur neer te zetten.

Kopen van een handig systeem

Het handige vision systeem is voor iedereen te koop. Je bepaalt zelf welke toepassingen het systeem allemaal moet hebben. Niet iedereen heeft behoefte aan een deurbel waar je mensen kan bekijken en anderen hebben geen behoefte aan het vooraf verwarmen van het huis of het bedienen van de lampen.