E.E.E. Users

Webdesign E.E.E. Users

Vind de juiste fysio Veldhoven

Als je te kampen hebt met pijnklachten is het zeker zaak dat je snel op zoek gaat naar een goede fysiotherapeut in Veldhoven. Eentje waarbij je altijd snel terecht kunt is Fysiotherapie Claessens van de Rijt.

Zo snel mogelijk starten met de behandeling

Als je contact opneemt met klachten kun je reeds binnen 24 uur bij een therapeut terecht voor een intakegesprek. Als je overdag niet in de gelegenheid bent een afspraak te maken omdat je bijvoorbeeld naar school gaat of werkt kun je ook ’s avonds ingepland worden zodat je er geen extra vrij voor hoeft te nemen. Zo kan er altijd zo snel mogelijk met de behandeling gestart worden, hetgeen betekent dat je snel weer van de pijn afraakt.

Plan op maat waarbij beweging centraal staat

Bij iedere behandeling wordt er een plan op maat gemaakt. Iedereen is immers anders en niet iedere behandeling werkt op dezelfde manier bij verschillende mensen. Belangrijk is bewegen, dit staat bij iedere behandeling centraal. Op die manier wordt geprobeerd om je zo snel mogelijk weer in beweging te krijgen zonder pijnklachten. Zo kun je weer snel alle normale dingen doen die je gewend bent maar heb je daar geen pijn meer bij.

Altijd een goed plan van aanpak

De praktijk is gespecialiseerd in sportblessures en chronische pijnklachten. Je kunt er echter ook voor tal van andere behandelingen terecht. Ze werken met verschillende specialisten en als ze er zelf niet goed uitkomen hoe ze iets het beste kunnen aanpakken schakelen ze altijd de hulp van een andere specialist in zodat het voor jou meest doeltreffende plan gemaakt kan worden. Samenwerken met een arts behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Zo kan er gekeken worden wat er voor jou het beste uitpakt zodat jij snel weer kunt overgaan tot de routine van elke dag.